Home Business Spoznajte storitev vsebinskega trženja

Spoznajte storitev vsebinskega trženja

15
0

Točka za bližino vašega blaga in storitev se je končala. Projekcija in stranke iščejo dejanske rešitve za svoje težave, tržniki pa zagotavljajo povezane in koristne informacije, da bi odgovorili na njihove težave, ne pa da bi se zavezali k prodaji. Na voljo v obliki storitev vsebinskega trženja.

Kaj je vsebinsko trženje in zakaj potrebujem storitve vsebinskega trženja?

Vsebinsko trženje je spletno izmenjavanje uporabnih informacij, ki ne promovirajo izdelka, temveč so namenjene spodbujanju sodelovanja in zanimanja za izdelano blago ali storitev. Na izbiro je več vrst vsebinskega trženja, prava kombinacija vsebin pa lahko spodbudi promet, poveča konverzijo in pospeši prodajo z nižjimi stroški kot tradicionalne trženjske strategije.

Za uspešno usmerjanje te vrste pristopa potrebujete strokovne storitve vsebinskega trženja poslovnih veteranov.

Trženje vsebine v družabnih medijih

Zaradi več kot štirih milijard uporabnikov družbenih medijev je jasno, zakaj toliko podjetij vlaga v strategijo vsebin v družbenih medijih. Ne glede na to, ali gre za platformo za trgovanje, kot je LinkedIn, ali družbeno platformo, kot sta Instagram ali Snapchat, obstajajo različne navade za ustvarjanje in deljenje fotografij, videoposnetkov, zgodb in prenosov v živo, ki ustvarjajo zanimanje.

Blog

Blogi kot izviren način fiksiranja z vašimi potencialnimi stalnimi strankami omogočajo dolgotrajno pripovedovanje zgodb ter različne teme in cilje. Dodajte zunanje povezave, gumbe za družbeno razdajanje in pripravite informacije, vaše zadovoljstvo pa lahko pridobi več izkušenj in doseže širši krog naslovnikov.

Poddaje

Podobno kot blogovske vsebine so tudi podcasti zelo prilagodljivi in omogočajo ustvarjalnost pri privabljanju občinstva. Poddaje so na vrhuncu priljubljenosti, podjetja pa hitro spoznavajo prednosti ustvarjanja lastnih poddaj. Nastopi gostov, raznoliki tematski razmisleki in dolžina epizod so prilagodljive spremenljivke, ki ponujajo širok nabor navdihujočih možnosti za očaranje vašega ciljnega trga.

Video vsebine

Ne glede na to, ali gre za videoposnetek z navodili na YouTubu ali viralni videoposnetek na Snapchatu, video vsebine ostajajo močne za ustvarjanje povezave med vašo blagovno znamko in širokim krogom ljudi. Videoposnetki v živo pritegnejo tudi močno sodelovanje z gledalci in ponujajo priložnosti za odgovarjanje na vprašanja in izmenjavo idej z gledalci. Na bolj kvalificirani ravni lahko spletni seminarji vzbudijo zanimanje s specifičnimi temami, primernimi za določeno občinstvo. Ne pozabite, da potrebujete specializirano popravilo vsebinskega trženja za razvoj jasnih video vsebin, ki predstavljajo vašo blagovno znamko in spreminjajo potrošnike v stranke.

 

Trendi v vsebinskem trženju

Če želite kar najbolje izkoristiti svoje možnosti za povezovanje z napovedjo, je pomembno, da opazujete trende, ko se pojavijo. Nekaj trendov, ki jih je vredno raziskati:

Gradnja skupnosti

Cilj promocije skupnosti je povezovanje javnosti, graditev vere in doseganje velikega občinstva. Blogi, glasila in spletne skupine v družabnih medijih lahko to zlahka dosežejo.

Kot zelo prevladujoč se je izkazal način, kako se za gradnjo skupnosti uporabljajo YouTube, Flickr in SlideShare. Ko ljudje delijo svoje videoposnetke o vaših izdelkih, dosežete več potencialnih trgovcev. Vplivneži so na tem področju odlični in vse več podjetij uporablja trend vplivne javnosti, da bi seznanila javnost s svojo hrano ali vojsko.

Topponudba je najboljša platforma za kotiranje, s katero lahko pridobite več prometa in uvrstite svoje podjetje na seznam. Naša platforma zagotavlja najboljše storitve za vse vrste podjetij v vseh kategorijah, povezanih kot kozmetični salon, prodaja, proffesional storitve, nepremičnine, IT storitve in še veliko več. Zato ne zamudite in dodajte svoje podjetje še danes na topponudba.com